ToneTag, en leverandør av kontaktløse betalingsløsninger, mottok $ 1,3 millioner i venturekapital

Ifølge utenlandske mediekilder forstår struts venture media at ToneTag, leverandør av kontaktløse betalingsløsninger, annonserte at den har oppnådd en venturekapital investering på $ 1,3 millioner fra Tropical Star Limited.


Hittil har selskapets totale finansiering oversteget 2,3 millioner amerikanske dollar.


Ostrich Venture Media lærte også at ToneTag fokuserer på kontaktløs mobil betalingsteknologi og fokuserer på NFC- og QR-kodeteknologi. For å forbedre tjenesten har ToneTag samarbeidet med en rekke lokale banker og digitale lommebok selskaper for å muliggjøre transaksjoner via mobiltelefoner, POS-maskiner, kortleser og andre ikke-tilkoblede enheter.


Imidlertid fant selskapet i løpet av oppstartsfasen at QR-kode-skanning mislyktes med en meget høy hastighet på 40%, slik at de følte at det ville være mer effektivt å bruke ikke-dråpe-teknologi.


Brukere kan nå bruke ToneTag-teknologien til å ta ut penger fra bankenes minibanker og ha friheten til å velge mellom en rekke transaksjonelle kanaler som digitale lommebøker eller mobilbibliotek - og viktigst, det tar bare tre sekunder for overføring av overføringstransaksjoner.


Det er rapportert at ToneTags virksomhet har dekket mer enn 250.000 selgere som ikke er tilkoblet enheter, og fra november 2016 har plattformen tilgang til mer enn 18 millioner forbrukerinnretninger.