ERKLÆRINGEN av endring i SKAPEREN ' eierandel

Vi ønsker å informere deg om at selskapet Creator er kjøpt 70% aksjer av GRG bank selskap, og vi vil fusjonen med GRG bank, men ingen endringer bli gjort i Skaperens team, forretningspraksis og kunden service.

Etablert i 2001 som det første selskapet som utviklet uavhengig innebygd kortleser og kort dispenser, SKAPEREN (KINA) TECH co, blir LTD en av de ledende hi-tech selskapene, som integrert FoU, produksjon og markedsføring av kortbetaling, kontantbetaling og online betaling modul. SKAPEREN sertifisert ISO9001 kvalitet systemautentisering i 2002, og ble en Shenzhen Hi-tech virksomhet i 2003. Ære National Hi-tech Enterprise i 2008.

Skaperen er stadig utvikler seg sammen med støtte og omsorg fra kunder både hjemme og i utlandet. I feltet kortbetaling modul industrien samt kontanter kortbetaling bransjen skaperen har utviklet serier av utsøkte, innovative produkter, som CRT-630-CZ1 kontaktløse kortleser, CRT-310N høyytelses motoriserte kortleser, CRT - 288C høy ytelse kortleser og C100-B11 kontanter acceptor, som er alle i samsvar både internasjonale og Kina standarder.

GRG bank er en ledende leverandør av valuta anerkjennelse og kontanter behandling løsninger med stor potensial og rask utvikling.  I over 20 år, GRG spesialisert på utvikling og produksjon av minibank (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatisk billettpris samling (AFC), valuta anerkjennelse og kontanter testutstyr modulene og systemer, er en moderne høyteknologisk bedrift som driver uavhengig R & D, salg, produksjon, service.

Hovedkontor i Guangzhou, er GRG nr 1 ATM leverandøren i Kina og en topp 5 spiller i det globale markedet. GRGS omfattende løsninger har vært mye brukt i finans, telekom, CIT, jernbane og detaljhandel sektorer. Til å mars 2015, er GRGS produkter og løsninger mye brukt i over 70 land og regioner over hele verden, med over 170 000 maskiner gir pålitelighet, sikkerhet og bekvemmelighet til over 10 millioner mennesker på daglig basis.

Med den økende etterspørselen etter selvbetjent utstyr både innenlandske og utenlandske har markedet for avansert innebygde kortlesere en lys fremtid. Ved å anskaffe skaperen, for GRG, på den ene siden, kan det redusere kostnadene og forbedre lønnsomheten på grunnlag av møte deres eier krav til innebygde card reader modulen. på den annen side, kan GRG åpne opp en ny profitt punkt å oppnå bærekraftig utvikling ved å fremme løsningen globalt.

Etter oppkjøpet, GRG holder 70% aksjer i SKAPEREN, og endringene vil ikke bli gjort i Skaperens team, forretningspraksis og kunden service. GRG ville gnist nei anstrengelse å hjelpe nye SKAPEREN med kraftig teknisk og markedsføring støtte, være verdensledende innen kort og kontant betaling industrien.

Som kinesiske ordtaket: betale så mye som mulig for enda litt favør du har mottatt. Takk igjen for din konstant støtter og hjelper, nye skaperen vil holde utføre våre verdier-kunder suksess, integritet, innovasjon og samarbeid. La oss med hendene og gå videre til å skape mer strålende fremtid.

SKAPEREN (KINA) TECH co, LTD

2015-7-31