RFID-leser: Hotel Uniform Managementrationalization

RFID card leserne er utbredt, så thatmore og flere mennesker begynte å målet RFIDtechnology markedet, selv i hotel beganusing RFID-teknologi for å spore og manageemployee fungerer uniformer.

High-end hotellene har egne sett ofcustom uniformer, som er egendefinerte, så begrenset, det er utsatt for mangel på uniformer. Peopletend å komme på jobb kledd i dårlig-fittinguniforms, som sterkt påvirket bildet av hotellet.

Liten RFID merke hver jakke, skjorte, bukse andother tilbehør. Når en ansatt mens på jobb, han rapporterte til uniform ManagementDepartment og mottatt en rekke samsvarer med størrelsen på uniform. -Kode etiketten oneach stykke klær i uniform desktopRFID leseren, lese etiketten ID nummer issent i databasen, database-ID for eachlabel tilsvarer og mottar et ansatt-ID-nummer.

Når en ansatt bruker en uniform når du arefinished, fullfører uniform tilbake tohotel ensartet forvaltning av Department.Where uniformer som kan velge piecesone ved en, den andre en RFID reader readthe klesmerket, system ville så sendthem til hotellet Klesvask og Klesrens, og programvare merking hvert stykke clothinghas sendt tilbake til lageret.

RFID-systemet forbedrer uniform managementefficiency og forenkle prosesser.