Latin-Amerika bankkort kinesisk chip

Xinhua News Agency reporter Zhao Yan Chen Weihua


"Beklager, ditt bankkort kan ikke hentes inn." "Beklager, telefonen din kan ikke hentes inn." En fabrikkledelse så streng? Det er riktig, fordi det er en fabrikk som spesialiserer seg på å produsere informasjonssikkerhetsprodukter som bankkort og mobiltelefonkort. Mange chipkort, mobiltelefonkort og trafikkort som brukes av innbyggere i latinamerikanske land, inkludert Brasil, er produsert her. Holdingselskapet i denne fabrikken er en privat bedrift fra Kina.

De siste årene har det økonomiske samarbeidet mellom Kina og Latin-Amerika blomstret. Bank of China og Industrial and Commercial Bank of China har vellykket tatt roten i Brasil og enda flere latinamerikanske land og blir wavers i tidevannet av økonomisk samarbeid mellom Kina og Latin-Amerika. Echoing dette, Kinas kort beslutningstakere holder tritt med utviklingen av tider og gripende markeder i Latin-Amerika.

Med litt over en million innbyggere i Brasil, kan du se det brasilianske flagget som flyr fra skulder til skulder med det kinesiske nasjonale flagget. Det brasilianske selskapet InterContinental, som kontrolleres av Beijing Catch Data Corp., ligger i denne lille byen oppkalt etter den tidligere presidenten i Brasil.

I et godt forvaltet verksted kan du se kort utstedt av store brasilianske banker som Federal Reserve Bank of Brazil og Brasov Bank, samt bankkort i land som Peru og Panama, Carrefour-shoppingkort, medlemmer av Metropolitan Insurance Selskapskort og så videre. Kortene er laget her, trykt, komprimert og installert på profesjonelt papir av høy kvalitet importert fra Kina. Kortene sendes deretter til firmaet der selskapets personlige opplysninger er registrert på selskapets fabrikk i Sao Paulo eller i landet der det sendes til forbrukerne.

Bankkortproduksjon i Latin-Amerika er et nisjemarked, med ikke mer enn 10 latinamerikanske eide produsenter. Produksjonssjef InterCorca Massio Moreira sa at selskapet ble etablert i 1999 med godkjenning av globale kredittkort som Visa, MasterCard og American Express, med en produksjonskapasitet på 150 000 eksemplarer per måned. Det er også telekort, transportkort og shoppingkorttjenester, inkludert OL-dedikert trafikkort i fjor. Rio olympiske leker er produsert av Interweave.

Som et smartkort og informasjonssikkerhetsselskap er det 11 kontorer over hele verden. I første omgang holdt Brasil en markedsførings kampanje i Brasil i 2014, og kjøpte deretter 57% av Intercontinental i 2016 som holdingselskap. For tiden har selskapet i tillegg til fabrikkanlegget også en personlig skrivekortfabrikk i Sao Paulo, og planlegger å bringe mer kinesisk ledende informasjonssikkerhetsteknologi til det latinamerikanske markedet.

"Vi er svært bullish på det brasilianske markedet, med over 200 millioner mennesker i seg selv og hele Latin-Amerika, og vi forstår at når det gjelder betalingssikkerhet og transaksjonelle sikkerhetsprodukter, Latin-Amerika og Asia, er det fortsatt noen gap mellom dem. Jeg tror at filialkontoret i Brasil kan bidra til å forbedre betalings- og informasjonssikkerhetsmarkedet i Latin-Amerika, som hovedsakelig er basert i Brasil. "