IoT kortlesere bringe skybaserte tilgangskontroll til undervisningssektoren

NEW YORK CITY-ScholarChip, en leverandør av automatiserte skolen sikkerhet og operasjoner tjenester, lanserer to nye produkter som omfavne internett på ting (IoT) og bruke Power over Ethernet (PoE) for å sikre døren tilgang og klasserommet deltakelse i K-12 skoler.

Ifølge selskapet gjør enhetene implementeringen rask, enkel og kostnadseffektiv både klasserommet ettermontering og nye bygningskonstruksjon. Begge produkter bruker Scholarchips skybaserte fysisk tilgang og identitet løsninger system.

PoE sikker DørtilgangLeser

Enheten PoE sikre døren tilgang leseren, kan implementeres ved hjelp av eksisterende Ethernet-kabler gjennom en skolebygning. En dør er sikret ved å koble stafetten til døren streik og smart ID-kortleser.

Dører som er kablet styres av Internett og kan låses med en kommando fra hvor som helst. Alle dør tilgang og tillatelser kan også styres online.

PoE klasserommet frammøte leser

Den andre enheten, PoE klasserommet frammøte leseren, er en sky-basert system som gir sanntid rapporter som viser hvilke ansatte og studenter er i bygningen eller i et bestemt rom, helping første responders reagere raskt.

Leserne kan monteres på veggen eller skrivebordet og kan behandle et klasserom studenter på under 60 sekunder.

Med denne enheten, kan skoledistriktene bruke mindre tid på administrative og geistlige aktiviteter.

Begge enheter har innebygde behandlingen og gir sikkerhet ved en nettverksfeil.

"Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for skoledistriktene å oppgradere deres sikkerhet og operasjoner funksjoner gjennom automatisering, effektiv Internett-tilkobling," sier Maged Atiya, Ph.D., CEO/CTO, ScholarChip. "Sikkerhetstiltak og automatisert frammøte systemer transformerer K12 miljøet og IoT og PoE er bølgen av fremtiden."