HVORDAN BRUKE RFID-TEKNOLOGI: TYPER AV RFID-TEKNOLOGI

Før du leie en konsulent eller forsøk på å implementere RFID på egenhånd, trenger du grunnleggende kunnskaper om teknologi.

RFID-brikker

RFIDkoder er tilgjengelige i tre konfigurasjoner:

Passiv koder har ingen intern strømkilde, men de trekke strøm fra leseren. Dette er vanligvis de billigste kodene og er ofte disponibel.

Aktive koder inneholder et batteri for overføring og er vanligvis dyrere, men ofte kan gjenbrukes.

Semi-passiv, en hybrid av passive og aktive, bruk en akkumulator å operere RFID chip, men kommunisere med strøm fra leseren.

FID frekvenser

RFID-brikker er også tilgjengelig i ulike frekvenser. Disse inkluderer lav frekvens (LF), høy frekvens (HF), ultra-høy frekvens (UHF) og ultra wide band (UWB). Vanligvis sier høyere frekvenser tilbyr mer båndbredde og utveksling av data og en høyere kommunikasjon rekkevidde, Thompson. Sannsynlig må UHF, den "supply chain frekvens," mandat av Wal-Mart, DoD og Sam's Club.

RFID Startsett

Som kompleks som RFID kan høres, sier "det er ikke trolldom," Thompson. Heller ikke er det så dyrt som det var et par år siden da Wal-Mart mandat RFID 100 i sin større leverandører. Noen leverandører nektet utgangspunktet, med anslag på opp til $1 million nye RFID-systemer, men teknologileverandører snart svarte med lett-å-implementere og lavere kostnader "starter kits" og "slag-og-skipet" programmer, som tillot småbedrifter å eksperimentere med RFID og Prøv ett program om gangen.

"Mange leverandører av RFID vil gi Startsett for så lavt som $2500, inkludert en leser og noen koder," sier Thompson. "For $25,000, mange implementers gi en slags express ROI vurdering eller fokusert-implementering, inkludert en eller to lesere, noen koder, installasjon og støtte."

Den beste typen prosjekt for en liten bedrift å starte med er en som er små, begrenset til ett program (for eksempel sporing), og i en "lukket sløyfe", som betyr i de fire veggene av din bolig. Bedrifter kan alltid utvide programmene eller typer varer sporet, og dataene kan integreres i enterprise datasystemer, men det er viktig å mestre teknikken på en liten skala før du prøver en større foretak, sier ekspertene.