Hvordan kan en kontaktløs kortleser nytte din egen virksomhet?

Gjør din bedrift mye salg under £ 30? Har du travle perioder og lange køetider? En kontaktløs kortleser kan være svaret på dine problemer!

I 2016 ble det avslørt at den gjennomsnittlige britiske forbrukeren nå bærer mindre enn £ 5 i kontanter, istedenfor å stole på at kort og mobilenheter skal betale. Kontaktløse betalinger blir stadig vanligere, med antall kontaktløse kort utstedt i Storbritannia til 110 millioner i juni 2017.

Betalingsstilen er den andre naturen til forbrukerne, og denne kontaktløse adopsjonen forventes å øke. I 2021 forventes kontaktløs teknologibruk å øke med 300%, og forhandlere som ikke aksepterer kortbetalingsrisiko, blir etterlatt.

Det ble avslørt at bedrifter som godtar kortbetalinger, mottar mer salg. Forhandlere viste at salget økte med 30% takket være at du aksepterte kontaktløse betalinger ved hjelp av en kontaktløs kortleser.

Å bruke en kontaktløs kortleser kan være til nytte for bedriften din på mange måter. Finn ut hvordan nedenfor:

Que busting

Uavhengige bedrifter med hyppige travle perioder finner ofte at betalingsprosessen deres kan bli stoppet. I toppetider kan lange køer dannes på kassaskuffen.

Kunder som bruker kontaktløse kort kan fullføre transaksjoner raskt, da de ikke trenger å bruke tid til å telle penger. Dette tillater reduksjon i køtider.

Økt inntekt

Det er velkjent at når forbrukere betaler på kort, er de mer sannsynlig å bruke større beløp og foreta flere transaksjoner. Ved å installere en kontaktløs kortleser kan kundene gjøre mer lavprisimpulskjøp.

Bedrifter som bruker en kontaktløs kortleser får færre forlatt salg. Enkelheten ved kontaktløs gjør det mulig for kundene å betale uten å kreve den nøyaktige forandringen.

Redusert kontanthåndtering

Bedriftseiere med en kontaktløs kortleser tilbringer mindre tid på kontanter. Tradisjonelt var kortbetalinger reservert for store kjøp. Siden introduksjonen av kontaktløs har det vært et skifte i måten forbrukerne foretrekker å betale.

Selv de minste kjøpene kan nå gjøres på kort. Dette betyr at kontaktløse kortlesere tillater bedriftseiere å bruke mindre tid på å utføre dagens sluttoperasjoner. Reduksjonen av endring i kassettene resulterer i lavere risiko for tyveri og tap på grunn av feil.

Bedre kundeopplevelse

Juni 2017 var en rekordmåned for kontaktløse betalinger, med 34% av alle kortbetalinger i Storbritannia gjort på en kontaktløs enhet. Betalingsstilen er nå forventet som en del av hverdagen. Å sikre at kundene har best mulig shoppingopplevelse, er en viktig måte å få gjenta på.

Ved å gjøre alt så enkelt som mulig, vil besøkende til virksomheten din bli mer fristet til å returnere. En kontaktløs kortleser tillater problemfri betalinger, noe som betyr en rask utcheckningstjeneste.

Kan bedriftens fordel ved å godta betalinger gjennom en kontaktløs kortleser? Dra nytte av økningen i kontaktløse utgifter ved å oppgradere til en av våre terminaler.