RFID-leser: Airport identifikasjonssystem bruker

Omfattende anvendelse av RFID-leser i livet ditt, gjør det riktig anerkjenner viktigheten av RFID-teknologi i livet ditt. RFID-teknologi kombinert med flyplassen identifikasjonssystem, hva ville være de utilsiktede virkningene?
Auto-Lagersalg inspeksjon systemet er en kombinasjon av radiofrekvensidentifisering og biometrisk oppføring og exit to naturvitenskapelige passasjer klaring fasiliteter. Passasjerer ved fortolling, systemet vil ta besøkende biometrisk informasjon, som en ansikts-avbildning, og på samme tid lagret i Les passasjer chipped passene enn det digitale ansikts bildet av holderen.
Auto-Lagersalg inspeksjon systemet og innvandring myndigheter tidligere arkiverte bilder bærer enn høyre, for å bekrefte klarering av passasjerer og kuttet pass er den samme, og dramatisk forkorte tiden det tar for innvandring klarering.
Før av luft passasjer informasjonssystemer, består av flypassasjerer etter at registreringen er fullført, sanntid fly passasjerer samme personlig informasjon, som navn, datoer fødselsdato og annen transport til landet målet for innvandrere å gjennomføre sikkerhet anmeldelser, inspeksjon tjenestemenn ved landing, du kan mestre mistenkelige passasjerer eller mindre populære objekter for å hindre uregjerlig elementer fra barrieren for å komme over.
Anvendelse av RFID-identifisering teknologi på flyplassen, flyplassen inspeksjon mer praktisk og effektivt, forbedre effektiviteten og bekvemmelighet for reisende.