RFID-leser: Sport nødhjelp

Når det er store hendelser når hendelser vil være på stadion. Men folk samlet, i nødstilfeller hvordan å håndtere det? Vi kan bruke RFID reader teknologien, stadioner for effektiv krisehåndtering programmet.
Stadion sett en inneholder RFID tags RFID utstyr, feltarbeidere og håndholdte RFID-enheter, når det er en nødsituasjon, ledere kommunisere med på stadion underjordiske kontrollsenteret bruker et trådløst system, rapporten natur og på hendelsen.
Når hendelsen inntreffer, usher trykk knyttet til hendelsen. Aktive RFID-brikke med utstyr deretter sender sin unike ID-koden, i tillegg til forespørselen til Velg service til 13 tilgangspunkter på en nylig. Identifikasjon tagger, overføre data til programvaresystemet, som deretter vil merke IDen tilsvarer plasseringen og arten av samtale med et tilgangspunkt, vises denne informasjonen på store skjermen hovedkvarter.
RFID-programvare gir også stadion ledere med forretningsanalyse, slik at de kan vurdere hvordan du svare og løse hendelser. De kan også være foran en dataskjerm i sanntid se hvis personell har kommet til området.