Utstilling

RFID-leser: høy sikkerhet det viktigste

Sikkerheten til RFID-brikker bare så høyt som sikkerhet for RFID-leser å lese den. Med andre ord, koder avansert RFID på en 64-bit krypteringen algoritmen tag kortleser eller når en vert støtter 64-bit krypteringsalgoritme til å være nyttig.
Som med RFID-brikker, for tiden de fleste av RFID kortleseren på markedet støtter bare minimumsnivå av sikkerhet, og med eldre kryptering algoritmer og nøkkellengde er for kort, noe som gjør dem veldig lett å brekke. Høyere sikkerhet ny kortleser støtter avanserte krypteringsalgoritmer, og støtter også en enkel krypteringsalgoritme. De tillater passordbeskyttet og tillate flere kryptering på en RFID tag valgfrie krypteringsalgoritmen brukes i området.
Som ordtak sier, er endringen konstant. Sikkerhet og RFID programmer også. Krypteringsalgoritmer er stadig oppdatert og forbedret, viktige vokser lenge og sterk. Fordi RFID er en ny teknologi, og RFID etiketter feature sett forventes å fortsette å utvikle seg over tid å møte skiftende supply chain krav.
Når valget av RFID-brikker og RFID-leser må huske at noen leser kan bare oppgradere ved å manuelt endre maskinvaren i enheten. Tenk, hvis du vil sende vedlikeholdspersonell til hver inngang en bygning riving og oppdatere hver leser, til leveringskjeden fra produsent til forbruker trinn for fjerning og oppdatering av tusenvis av lesere, det ville være en veldig plagsom ting. Fleksibilitet er nøkkelen ansiktstrekk av RFID-systemer. Nye RFID-leser kan laste opp en ny firmware oppgradering for alle enhetene i nettverket via nettverket.
Denne RFID-leser støtter Internett firmware oppgradering kan også flere lesere i en enkelt eksternt Nettverksoppgradering.